Advies nodig? Bel 0472 74 18 24
Gratis levering vanaf €75,-
Veilig online betalen
Qualivino
Wijnmeesters sinds 1953
Torres

Torres

Spanje

Familia Torres, een familie van wijnproducenten over vijf generaties, heeft diepgewortelde wijnbouwgeschiedenis in Penedès sinds 1870. Ze zijn toegewijd aan het behouden van het land, de traditie en het erfgoed. Elke generatie heeft zich gewijd aan het creëren van wijnen die de rijke geschiedenis van de regio weerspiegelen en vertegenwoordigen de historische wijngaarden. Hun verhaal begon met de oprichting van de wijnmakerij in Vilafranca del Penedès in 1870, met een focus op export. Ondanks de uitdagingen in verschillende tijden, hebben ze traditie gecombineerd met innovatie.

Miguel A. Torres, de huidige president, staat aan het roer op het gebied van duurzaamheid en klimaatverandering. De vijfde generatie, vertegenwoordigd door Miguel en Mireia, breidt uit naar nieuwe wijnprojecten en benadrukt het herstel van inheemse druivensoorten. Ze zijn toegewijd aan regeneratieve wijnbouw en streven ernaar om tegen 2040 een klimaatneutrale wijnmakerij te worden. Samenwerking, streven naar uitmuntendheid en milieutoewijding hebben van Familia Torres een internationaal gerenommeerde wijnmakerij gemaakt.

Torres

Spanje
Natureo Rosé 0%
Torres

Natureo Rosé 0%

Natureo Rosé is een alcoholvrije roséwijn, een coupage van syrah en cabernet sauvignon, gemaakt door Bodegas Torres in Catalonië. Gemaakt volgens de regels van de kunst van gewone wijn voor een delicate kleur- en smaakextractie

€ 10,50
Op voorraad - 3 dagen
Gratis verzending van € 75,-
Prijslijst aanvragen