Advies nodig? Bel 0472 74 18 24
Gratis levering vanaf €75,-
Veilig online betalen
Qualivino
Wijnmeesters sinds 1953
Château Siaurac

Château Siaurac

Frankrijk

Château Siaurac, gelegen in het hart van de appellatie Pomerol in Bordeaux, is een wijnmakerij met een diepe historische betekenis. Haar oorsprong reikt terug tot de 19e eeuw, en de gronden dragen de verhalen van generaties wijnmakers die met passie en vakmanschap hebben gewerkt.

Wat deze wijnmakerij echt onderscheidt, is haar vermogen om wijnen van ongeëvenaarde elegantie en complexiteit te produceren. De Pomerol wijnen van Château Siaurac betoveren de zintuigen met hun diepe aroma's en rijke smaken. Elke fles is een weerspiegeling van de diepgaande kennis en vaardigheid van de wijnmakers.

Maar Château Siaurac gaat verder dan dat. Het omarmt een sterke toewijding aan duurzame wijnbouw, waarbij traditie en toekomst in harmonie zijn. Hier wordt de aarde met zorg behandeld, met oog voor de lange termijn.

Deze wijnmakerij nodigt je uit om haar rijke geschiedenis te ontdekken en een glimp op te vangen van de veelbelovende toekomst van Bordeaux wijnen, allemaal in een omgeving doordrenkt van charme en traditie.

Château Siaurac

Frankrijk
Lalande de Pomerol 2019
Château Siaurac

Lalande de Pomerol 2019

Frankrijk, Bordeaux

Een sappige, rode wijn uit Lalande-de-Pomerol (naast Pomerol) op basis van Merlot. Door de fijne rijping op eikenhouten vaten drinkt deze bordeaux wijn zacht en smaakvol.

€ 21,90
Op voorraad - 3 dagen
Gratis verzending van € 75,-
Prijslijst aanvragen