Advies nodig? Bel 0472 74 18 24
Gratis levering vanaf €125,-
Veilig online betalen
Qualivino
Wijnmeesters sinds 1953
Château Beau-Site Haut-Vignoble

Château Beau-Site Haut-Vignoble

Frankrijk

In 1861 begon onze reis in het Tweede Keizerrijk. Met inkomsten van houtskooltransport kochten we onze eerste wijngaard in Saint-Estèphe. In 1924 breidde Pierre BRAQUESSAC, wijnmakelaar, uit door percelen in Saint-Corbian, Saint-Estèphe te kopen. Onder leiding van Jean Louis Braquessac en zoon Pierre, ingenieur en oenoloog, heeft Château Beau Site Haut Vignoble nu 22 hectare, verdeeld over meer dan 20 percelen.

Driekwart van de percelen heeft diepe kiezelgrond, terwijl een kwart klei-kalkbodem heeft. Cabernet Sauvignon (55%), Merlot (40%) en Petit Verdot (5%) gedijen hier goed.

Met meer dan 8600 stokken per hectare, is de plantdichtheid hoog voor kwaliteit. Snoeien en groene oogst optimaliseren de opbrengst.

De exploitatie in Saint-Corbian bevat wijninstallaties. De cuverie is modern met roestvrijstalen tanks en de 19e-eeuwse semi-begraven chai biedt een gunstig klimaat voor rijping.

Château Beau-Site Haut-Vignoble

Frankrijk
Saint-Estèphe 2016
5+1
Château Beau-Site Haut-Vignoble

Saint-Estèphe 2016

Frankrijk, Bordeaux

Een smaakvolle, rode wijn van een familie wijnbouwers die al verschillende generaties werkt op dit mooie wijndomein uit St-Estèphe in Médoc (Bordeaux). Een blend van Cabernet Sauvignon en Merlot.

€ 26,30
Op voorraad - 3 dagen
Gratis verzending van € 75,-
Prijslijst aanvragen