Advies nodig? Bel 0472 74 18 24
Gratis levering vanaf €75,-
Veilig online betalen
Qualivino
Wijnmeesters sinds 1953
Beaux Frères

Beaux Frères

Verenigde Staten

In het hart van Oregon's Willamette Valley ligt het betoverende wijnproject, Beaux Frères. In 1986 opgericht door Michael Etzel, ontstond dit project uit de samenwerking met zijn schoonbroer, met als doel een wijn te creëren die de finesse van de Bourgogne-stijl eer aandoet. Het weelderige landgoed, dat 40 hectare beslaat, omvat voornamelijk pinot noir, vergezeld van subtiele aanplantingen van pinot gris en chardonnay.

Het is de reputatie van Beaux Frères die rust op de zorgvuldige en gepassioneerde wijnbouwmethoden. Handmatige oogst, biologische en biodynamische teeltpraktijken, en een minimale inmenging tijdens het wijnbereidingsproces typeren dit project. Het eindresultaat wordt gereflecteerd in een assortiment elegante, verfijnde wijnen die het karakter van Oregon's terroir in zich dragen. Een symfonie van complexiteit en diepte betovert de zintuigen en getuigt van een ongeëvenaarde smaakervaring.

Beaux Frères

Verenigde Staten
Oregon 2019
Score
Robert Parker
98
Beaux Frères

Oregon 2019

Verenigde Staten, Willamette Valley

Een fantastische Pinot Noir uit de bekende Willamette Valley in Oregon (USA). Gemaakt volgens biodynamische principes om de echte kracht en essentie van deze druif in het glas te vertalen.

Robert Parker 98
€ 112,30
Op voorraad - 3 dagen
Gratis verzending van € 75,-
Prijslijst aanvragen