• Lorem ipsum

Activeiten Qualivino

 

Blijf op de hoogte van onze agenda punten: wijnproefdagen, thema avonden, degustaties met wijnboeren,...Wij organiseren meerdere malen per jaar opendeurdagen in onze wijnwinkel in Lier (Antwerpen). Anderzijds nemen wij vaak delen aan voedingssalons (Brussel, Antwerpen, Gent, etc.). Samen met wijnboeren nodigen wij vaak liefhebbers uit voor thema avonden omtrent bepaalde wijnen.

Afbeeldingsresultaat voor agenda

 

  • ZOMERBBQ 

  Op 16 juni organiseren wij een zomerse wijnproeverij in aanwezigheid van enkele wijnboeren en met een gezellige barbecue in Zuid-Afrikaanse stijl met authentieke braai. 

   

 

   Lees hier meer  

 

 • WIJNCURSUSSEN

INITIATIECURSUS WIJNPROEVEN

Wijn wordt voor velen bestempeld als een mysterieuze drank omdat we moeilijk de verschillende aroma's en geuren kunnen beschrijven. Daarom gaan we tijdens drie lessen op woensdagavond de verschillende degustatietechnieken ontdekken om elk aspect van wijn te kunnen ontleden. Vervolgens gaan we de bekendste witte en rode druivensoorten bespreken om zo uw favoriete wijnstijl te vinden tijdens een blinde proeverij. De cursus zal vooral gericht zijn op het degusteren met bijhorende theoretische onderbouw. 

 

Kostprijs: 75 euro incl. BTW 

Locatie: Qualivino, Antwerpsesteenweg 497 - 2500 Lier

 

Data:         Module 1      30/10/2019

                 Module 2      06/11/2019

                 Module 3     13/11/2019

Aanvang om 19u

 

Inschrijven kan per mail op kim@qualivino.be of per telefoon op 03/489.02.23

 

 • MASTERCLASS

   

Tijdens een geanimeerde avondsessie verdiepen we ons in een bepaald thema: mousserende wijnen, het wijnglas, een druivensoort,...

Er worden tal van voorbeelden gegeven door middel van degustaties en professioneel lesmateriaal. 

 

Locatie: Qualivino, Antwerpsesteenweg 497 - 2500 Lier

 

 •