• Lorem ipsum

Marokko

Ontdek ons gamma wijnen uit Marokko. Koop online wijnen bij Wijnhandel Qualivino of kom de wijnen proeven in de wijnwinkel te Lier (Antwerpen).

Bernard Magrez
Artikelcode MAR00017
€19,20
op voorraad
Boeiende wijn uit een land waar er reeds sinds 800 v.Chr aan wijnbouw wordt gedaan. De wijngaarden situeren zich aan de voet van het Atlasgebergte. Bernard Magrez produceert hier een echte "terroir" wijn die gemakkelijk 5 à 10 jaar kan liggen. Lees meer
Bernard Magrez
Kahina - Guerrouane
Boeiende wijn uit een land waar er reeds sinds 800 v.Chr aan wijnbouw wordt gedaan. De wijngaarden situeren zich aan de voet van het Atlasgebergte. Bernard Magrez produceert hier een echte "terroir" wijn die gemakkelijk 5 à 10 jaar kan liggen.
€19,20

Marokko

Van de drie landen van de Maghreb is Marokko het land waar de laatste jaren de meeste inspanningen werden geleverd om aan kwalitatieve wijnbouw te doen. Van de 48 000 hectare die beplant zijn, is slecht 25 procent bestemd voor het maken van de wijn. De productie loopt op tot 340 000 hectoliter, het grootste deel is rode wijn. Er bestaan 14 "appellations d'origine garantie" (AOG) en er is slechts één "appellation d'origine controlée".