• Lorem ipsum

Argentinië

Kom en ontdekt onze Argentijnse wijnen. Koop online wijnen bij Wijnhandel Qualivino of kom ze proeven in onze winkel te Lier (Antwerpen).

€12,00
op voorraad
Stijlvolle rode wijn op basis van Malbec, afkomstig van de voet van de Andès gebergte. De hooggelegen wijnregio van Tupungato wordt alom geprezen voor zijn kwalitatieve wijnen. Ideale wijn voor bij stevige vleesgerechten. Lees meer
Finca Sophenia Malbec 2018 Mendoza
Stijlvolle rode wijn op basis van Malbec, afkomstig van de voet van de Andès gebergte. De hooggelegen wijnregio van Tupungato wordt alom geprezen voor zijn kwalitatieve wijnen. Ideale wijn voor bij stevige vleesgerechten.
€12,00

Argentinië

Het imago en profiel van een wijnland kunnen drastisch veranderen in slecht één generatie. Dat is het geval voor Argentinië, een oud wijnland dat aan het einde van de jaren 1980 nog liters onelegante en onbekende wijn produceerde. Ongeveer twintig jaar later biedt het land rode wijnen met een opmerkelijke intensiteit, zoals die uit Mendoza, een wijnstreek die beroemd is en uniek in de wereld door de hoge ligging van de uitgestrekte wijngaarden.