• Levering in 2 à 4 dagen
  • Gratis levering vanaf 75 euro
  • Bel voor advies 0472/74.18.24

9,943 Beoordelingen

    Louis Sipp 'Gewurztraminer Vendanges Tardives' 2015 | Elzas

    Louis Sipp Louis Sipp 'Gewurztraminer Vendanges Tardives' 2015 | Elzas

    €48,00

    Productomschrijving

    ELZAS | Franse wijn 

    Louis Sipp 'Gewurztraminer Vendanges Tardives'

     

          Druif

    Gewurztraminer

    Gerechten

    Foie Gras, dessert op basis van chocolade, Kaas (Munster, Maroualles, Fourme d'Ambert, Stilton)

    Kleur                     

    Goudgeel

    Geur                       

    Een explosie aan aroma's van lychee, kweepeer, honing en kruiden.

    Smaak                   

    Een sappig mondgevoel met voldoende zuren. Zeer uitgesproken fruitige aroma's domineren het palet. De afdronk is lang en elegant.

     

    De regio Elzas is geologisch gezien één van de meest interessante en boeiendste wijnregio's ter wereld. Graniet, zandsteen, kalksteen, basalt, klei,... Alles zal je hier tegen komen. Sommige wijngaarden liggen zelfs op ondergronden die dateren van 200 miljoen jaar geleden. Combineer dit met een kleurrijk pallet aan druivensoorten als Riesling, Pinot blanc, Auxerrois, Gewürztraminer,... en je beseft direct dat dit een speeltuin is voor wijnliefhebbers. 

    Het wijndomein Louis Sipp ligt in het hart van de Elzas in het dorp Ribeauvillé. Etienne zet met hart en ziel de traditie van 4 generaties wijnmakers voort. Hun wijnen kan je omschrijven wat je noemt raszuiver en karaktervol. Een schoolvoorbeeld van hoe terroir wijnen moeten proeven. Het is één van de weinige familiale wijndomeinen in de Elzas die zo'n divers pallet van Grand Cru wijnen kan voorleggen.

     

    Related articles
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    QUALIVINO / - Reviews @
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »