QUALIVINO - wijnhandel sinds 1953

0
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Wijnen voor de feestdagen

Wijnen voor de feestdagen

Momenteel is het nog rustig, maar november schrijdt langzaam voorbij en december komt nu echt wel in zicht. Deze feestelijk maand is onlosmakelijk verbonden is met kerstmarkten, Kerstmis, feesten, recepties, Nieuwjaar, geschenken, etc.  


Alvorens de echte koopjes losbarsten, bereiden wij ons ook volop voor op deze hectische periode en stellen daarom graag onze eindejaar selectie voor. Kortom enkele rode, witte en schuimwijnen die met zorg werden uitgekozen om te kunnen schitteren op de beste kerstdiners, recepties, nieuwjaar of familiefeesten. 


Beginnen doen we natuurlijk met de meest feestelijke drank: Champagne. Al verschillende jaren kiezen wij met Qualivino voor het Champagnehuis Lallier. Dit ambitieuze wijndomein wordt geprezen omwille van zijn geraffineerde stijl van de champagnes. 


Voor de witte wijnen is ons oog dit jaar gevallen op enkele leuke wijnen die opvallen door hun unieke karakter. Deze wijnen kunnen perfect geserveerd worden met diverse entrées. 
 Voor de rode wijnen hebben we wijnen gezocht die vaak een elegante structuur hebben in de mond. Maar tegelijkertijd toegankelijk moeten blijven voor al uw gasten en de feestmaaltijd moeten ondersteunen. 
 


Om uw menu op een perfecte noot af te sluiten, kiest u best voor de ideale dessert wijn: 

 


En nadien voor bij de koffie nog een kleine digestiefBrandy, Cognac, ArmagnacAlvast smakelijk en prettige feesten gewenst van Qualivino

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden