QUALIVINO - wijnhandel sinds 1953

0
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Voornemens 2016

Voornemens 2016

Qualivino stelt graag zijn lijst met voornemens voor 2016 aan u voor. Het belooft een jaar te worden met vol met goede wijnen en tal van verrassingen.

Allereerst wensen we jullie graag nog een laattijdig "Gelukkig Nieuwjaar!". Na de drukte van de voorbije feestdagen, lijkt de rust ondertussen terug gekeerd en maken we een positieve balans op van het afgelopen jaar 2015.

 

Als wijnhandelaar kunnen wij terugblikken op een geslaagd jaar. Zo organiseerden we voor de eerste keer een grootse wijnbeurs met 15 verschillende wijnboeren. Er werden bovendien tal van nieuwe wijndomeinen en wijnen geïntroduceerd: Château de La Négly, Fattoria del Pino, Domaine Cornu Camus, Prosecco Bedin, etc. De thema-avonden (Bernard Magrez, Porto DALVA en Zuidwest Frankrijk) konden rekenen op veel interesse. Waarvoor wij jullie dan ook graag bedanken. 

 

Het wordt dan ook een grote uitdaging om beter te doen in 2016. Nochtans hebben wij al enkele voornemens genomen voor dit nieuwe jaar:

 

 

  • Wij organiseren dit jaar minstens twee volwaardige wijncursussen voor beginners en wijnamateurs. Tijdens vier avondsessies maakt u kennis met de basisprincipes van wijn maken en wijnproeven. Meer info vindt u hier .
  • Wij vieren dit jaar ons jubileum jaar met Porto DALVA. Reeds 60 jaar zijn wij exclusief invoerder van dit portodomein. Wij plannen dan ook enkele verrassingen omtrent onze samenwerking in de loop van het jaar. U blijft hiervan op de hoogte dankzij onze nieuwsbrieven. 
  •  
  • 2015 is een buitengewoon wijnjaar geworden en de eerste wijnen beginnen ondertussen op de markt te komen. Wij proeven graag met u deze nieuwe jaargang tijdens één van onze drie opendagen (maart, juni en november).
  •  
  • Tijdens elk van deze wijnproefdagen zullen er ook enkele nieuwe wijndomeinen aan u worden voorgesteld. 
  •  

U hoort het dus. Tal van projecten en goede voornemens. 

 

Aan u om deze te komen proeven en ontdekken.

 

In tussentijd klinken wij nog eens graag op dit nieuwe jaar.

 

Vineuze nieuwjaarsgroeten

 

Qualivino 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden