QUALIVINO - wijnhandel sinds 1953

0
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Belgische wijn in de kijker

Belgische wijn in de kijker

De omstandigheden in België om wijn te maken worden steeds gunstiger. Zo zien we nieuwe wijndomeinen uit de grond komen, verspreid over heel het land. De productie van Belgische wijnen zit dus in stijgende lijn net als de kwaliteit. Vandaag bekijken we wijndomein Nobel verder in detail. Dit wijndomein is gelegen in de gemeente Lochristi en haalde al verschillende prijzen binnen met hun wijnen van eigen bodem.

Bij wijndomein Nobel hebben ze 4 zeer frisse en frivole wijnen. Dit komt omdat de wijngaard zich bevindt op een natuurlijke zandbodem. Ze produceren hier voornamelijk witte wijn maar ook rosé en rode wijn zitten in hun aanbod. De witte wijnen zijn reeds bekroond geweest met verschillende prijzen en daarom zetten we voor jou de Nobel Johanniter 2017 in de kijker.

 

 

Nobel Johanniter 2017

 

Deze witte wijn valt op door zijn fruitige karakter met aroma’s van appels en citrusvruchten. Deze domineren in de mond en zijn ideaal te combineren met visgerechten, salades en verschillende kazen. De wijn bestaat uit 80% Johanniter en 20% Bronner en heeft een alcoholpercentage van 12%. Wil je deze wijn eens proeven? Wij zijn trotse verdelers van deze wijn van eigen bodem!

 

Tip: je kan op het prachtige domein terecht voor degustaties en rondleidingen in groepsverband (+15 personen). Zeker de moeite waard!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden