• Levering in 2 à 4 dagen
 • Gratis levering vanaf 150 euro
 • Bel voor advies 03/489.02.23

9,812 Beoordelingen

ANNOUNCEMENT BAR

  Bio-diversiteit

  Als wijnmeesters engageren wij ons in duurzame projecten inzake bio-diversiteit en ecologische oplossingen voor een betere en gezondere wijnbouw.


   0 Producten


    Seen 0 of the 0 products

     

    Als wijnmeesters engageren wij ons in duurzame projecten inzake bio-diversiteit en ecologische oplossingen voor een betere en gezondere wijnbouw.

    Natuurlijk trachten we dit dan ook in de praktijk om te zetten. Met ons wijndomein Château Les Donats in Bergerac hebben we in 2019 de beslissing genomen om 100% Biologische wijnen te maken tegen 2021. Hiervoor werden chemische onkruidverdelgers, schadelijke bestrijdingsmiddelen, chemische meststoffen, etc. verbannen. 

    In de plaats versterken we onze inspanningen om de lokale diversiteit van fauna en flora te stimuleren. Hiervoor plaatsten we al diverse insectenhotels, nestplaatsen voor vogels, schuilplaatsen voor inheemse vleermuizensoorten,... 

    Om deze rijke biodiversiteit te stimuleren is het wetenschappelijk bewezen dat struikgewassen langsheen de wijnpercelen een positieve invloed hebben op de biodiversiteit. Daarom engageren we ons om stelselmatig opnieuw inheemse boomsoorten aan te planten zoals veldesdoorn, lijsterbes, notelaars, hondsrozen,...

    Daarom koopt u per aankoopsom van 100 euro op vrijdag 29/11 in onze winkel en webshop niet alleen goede wijn, maar ook een extra boom op het wijndomein.

     f

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0